AMERICANINDEPENDENCEFILM FESTIVAL

Illustration

ГЛЯДАЦЬКІ ТА СПЕЦІАЛЬНІ АБОНЕМЕНТИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ВЕТЕРАНІВ/ОК НА: #AIFF2024

Абонемент дає можливість подивитись всі фільми фестивалю за умови бронювання місця на сеанс. Кількість пропозиції обмежена!

Придбати бейдж можна за посиланням. Щоб придбати абонемент, вам необхідно буде зареєструватися у квитковій системі Ticketsbox.
Абонементи на #AIFFUA2024 доступні на сервісі Ticketsbox:
Глядацький - 799₴ Придбати бейдж можна за посиланням.
Щоб придбати абонемент, вам необхідно буде зареєструватися у квитковій системі Ticketsbox.

Спеціальний (для військових та ветеранів/ок) - безкоштовно
Отримати бейдж можна за посиланням.
Для отримання безкоштовного абонемента необхідно на сервісі Ticketsbox завантажити фото військового квитка (чи інший документ, що засвідчує ваш статус). Серію, номер посвідчення можна не показувати. Особисті дані будуть видалені одразу після верифікації вашого статусу. У випадку, якщо ви не бажаєте відправляти фото посвідчення, щоб підтвердити статус, то за предʼявленням документу нашій координаторці перед сеансом є можливість отримати безкоштовний квиток за наявності вільних місць. 

Будь ласка, уважно прочитайте правила користування абонементом та загальні правила фестивалю. 
Як користуватися абонементом?
1. Щоб потрапити на сеанс, доступний для вашого виду абонемента, забронюйте безкоштовні квитки у вашому особистому кабінеті на сайті ticketsbox.com/ua/ у розділі «Мої абонементи» – «Мій розклад».
В особистому кабінеті ви можете сформувати власний розклад, бронювати та скасовувати заброньовані квитки.
2. Для вашого виду абонемента доступні всі події фестивалю. 
3. Бронювання квитків онлайн доступне за 7 днів до старту фестивалю. 
4. Щоб потрапити на сеанс, на вході до зали покажіть ваш електронний абонемент: усі заброньовані вами квитки будуть автоматично прикріплені до нього.
5. Бронювання квитки на сеанси за вашим абонементом: - Бронювання сеансів на однакові фільми неможливе.  - Бронювання сеансів, що відбуваються паралельно, неможливе. - Просимо забронювати квитки щонайменше за годину до початку сеансу.- Власникам абонементів не гарантоване місце в залі, якщо вони НЕ забронювали квиток. 
6. Власник абонемента може забронювати одночасно до 5 квитків. Можливість продовжити бронювати нові квитки з'явиться після завершення сеансу, на який було заброньовано квиток раніше. Глядачі не можуть бронювати квитки на сеанси, що відбуваються паралельно, а також на однакові фільми, покази яких відбуваються в різний час (між двома сеансами потрібно вибрати один).
7. Звертаємо вашу увагу, що кількість місць у кінозалі обмежена, тож просимо приходити на сеанси за 10 хв до початку. Якщо власник абонемента забронював квиток, але запізнився на сеанс, місце в залі НЕ гарантоване. 
8. Правила фестивалю під час повітряної тривоги: У всіх приміщеннях кінотеатру пролунає звуковий сигнал, що сповістить про тривогу. Усі сеанси в кінотеатрі буде зупинено, а у кінозалах буде ввімкнено світло та до зали зайде представник_ця кінотеатру та повідомить про появу сповіщення.Після чого глядачі та глядачки можуть: залишити кінозалу та скористатися найближчим укриттям (м. Контрактова площа) або залишитися в кінозалі та продовжити перегляд фільму. Глядачі_ки, які залишили сеанс, можуть обміняти наявний квиток (на квиток на будь-який інший фільм фестивалю з еквівалентною вартістю) або повернути квиток за місцем придбання. 9. Абонементи підлягають поверненню лише до початку фестивалю.
Програма фестивалю, розклад показів та інших подій 13-го Фестивалю американського кіно «Незалежність» (AIFF) публікується на сайті фестивалю. Розклад подій відображається у вашому особистому кабінеті на сайті ticketsbox.com/ua/Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, напишіть у підтримку сервісу Ticketsbox або нам на moc.liamg%40auffia