AMERICANINDEPENDENCEFILM FESTIVAL

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ ДЛЯ КРЕАТИВНОЇ МОЛОДІ «ДІМ ІСТОРІЙ» ОГОЛОШУЄ НАБІР УЧАСНИКІВ

Фестиваль американського кіно «Незалежність» продовжує серію освітніх заходів для молоді та відкриває набір учасників освітнього табору для креативної молоді у Львові. В межах табору, творча молодь опановуватиме навички анімації та відеомейкінгу та вчитись майстерно розповідати власні історії. 8-12 липня 2024 року в Американському Домі в місті Львів (вулиця Академіка Гнатюка, 2) відбудуться заходи табору «Дім історій».

Illustration

ОСВІТНЯ ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ ДЛЯ КРЕАТИВНОЇ МОЛОДІ «ДІМ ІСТОРІЙ» ОГОЛОШУЄ НАБІР УЧАСНИКІВ

Фестиваль американського кіно «Незалежність» продовжує серію освітніх заходів для молоді та відкриває набір учасників освітнього табору для креативної молоді у Львові. Події табору пройдуть у America House Lviv. В межах табору, творча молодь опановуватиме навички анімації та вчитиметься оповідати власні історії. 8-12 липня 2024 року в Американському Домі в місті Львів (вулиця Академіка Гнатюка, 2) відбудуться заходи табору «Дім історій».

Illustration

Табір збере творчих підлітків 13-19 років – львів’ян і тих, хто змушений був покинути рідні домівки через війну. За підтримки досвідчених тренерів учасники дізнаються більше про театр анімації та різні анімаційні техніки, вчитимуться створювати та анімувати ляльки та об’єкти, знімати відео та фото. Разом вони будуть творити простір творчості, вільного спілкування та обговорювати новий досвід.

Всі бажаючі віком 13-19 років можуть подати заявку на участь. Відбір відбувається на конкурсній основі. Кінцевий термін подачі заявок - 10 червня 2024 року.УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНАКуратор проекту: Елла Штика


ТРЕНЕРИ ТАБОРУМайстерня анімаціїТренери Леонід Тивонюк та Мар'я Гвоздєва-Тивонюк, співзасновники IMAGO animation
IMAGO animation створена задля розвитку творчого потенціалу людей та долучення їх до анімаційного, художнього, музичного, театрального мистецтва. Учасники майстерні зможуть познайомитись та попрактикуватись у різних етапах створення анімації. Від ідеї та сценарію, створення сторіборду та персонажів, до декорацій та безпосередньо знімального процесу. Учасники опанують основи роботи зйомки анімації за допомогою програми DragonFrame, а також познайомляться на практиці з основними принципами пластилінової анімації.
Майстерня відеомейкінгу
Тренерка Наталка Довга
Учасники майстерні працюватимуть з відео та світлинами з публічно доступних джерел. Вони навчаться аналізувати і критично оцінювати контексти та зображення, працювати з монтажем відео та звуку. Дізнаються про різні жанри відео та технічні нюанси їх створення.

Майстерня театру
Тренерки Ольга Пінаєва та Олена Аль Юсеф
Учасники будуть вчитися мистецтву розповідання історій, вони створять власну ляльку, навчаться її анімувати і створять театральний перформанс з лялькою. До того ж учасники опанують навички сторітелінгу - будуть вчитись бачити історії навколо себе і у власній біографії, позбавляться страху «не придумувати нового», і навпаки - перетворювати своє бачення світу на неповторну манеру розповідати історії.


IllustrationIllustration
IllustrationIllustration
IllustrationIllustration