AMERICANINDEPENDENCEFILM FESTIVAL

КВИТКИ ТА ПРАВИЛА ВІДВІДУВАННЯ ПОКАЗІВ ФЕСТИВАЛЮ У КІНОТЕАТРІ «ЖОВТЕНЬ»

Доступ на покази 13-го Фестивалю американського кіно «Незалежність» (AIFF) у кінотеатрі «Жовтень» можливий за квитками та абонементами. Квитки на покази фестивалю можна придбати на сайті фестивалю, сервісі TicketsBox, а також на сайті та у касі кінотеатру «Жовтень».

ПРАВИЛА ТА УМОВИ ДЛЯ ВЛАСНИКІВ КВИТКІВ:
● На фестивалі у кінозалі діє вільна посадка. ● Власники квитків мають зайняти місця в залі за 5-10 хв до початку сеансу. ● Власникам квитків, що прийшли в момент початку показу або запізнилися, місце в залі, на жаль, не гарантоване. ● Придбаний квиток на сайті фестивалю / у TicketsBox може бути повернений не пізніше, ніж за 30 хв до початку сеансу. ● Придбаний квиток на сайті / у касі кінотеатру «Жовтень» може бути повернений у разі, якщо він не був просканований.● Повернення квитка та відшкодування вартості квитка також можливі за умови скасування чи перенесення заходу. Затримка початку заходу не є підставою для повернення квитка.
ПРАВИЛА ВІДВІДУВАННЯ ФЕСТИВАЛЮ:
● Щоб потрапити на сеанс покажіть ваш квиток або електронний абонемент працівникам фестивалю або волонтерам на вході до зали. ● Під час показу фільму у залі забороняється відео та звукозапис. Організатори залишають за собою право анулювати квиток для глядачів, що порушили це правило. Компенсація коштів у такому випадку не проводиться. ● Перед початком фільму відбувається коротке представлення стрічки. На цей час запуск глядачів до зали призупиняється і продовжується після представлення фільму. ● До залу забороняється проходити з відкритими гарячими або холодними напоями. ● До залу забороняється заходити з великими тваринами без намордників. ● Організатор залишає за собою право відмовити у потраплянні на захід або показ глядачам, що порушують правила фестивалю.
ПРАВИЛА ФЕСТИВАЛЮ ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ:
● У всіх приміщеннях кінотеатру пролунає звуковий сигнал, що сповістить про тривогу. ● Усі сеанси в кінотеатрі буде зупинено, а у кінозалах буде ввімкнено світло та до зали зайде представниця кінотеатру та повідомить про появу сповіщення.● Після чого глядачі можуть залишити кінозалу та скористатися найближчим укриттям (м. Контрактова площа) або залишитися в кінозалі та продовжити перегляд фільму. 

Якщо у вас виникли питання стосовно квитків, придбаних через сайт фестивалю, будь ласка, зверніться до служби підтримки TicketsBox: moc.xobstekcit%40troppus
Якщо у вас виникли питання стосовно квитків, придбаних на сайті або в касі «Жовтня», зверніться до адміністратора кінотеатру.
ВЛАСНИКАМ АБОНЕМЕНТІВ:
● Щоб потрапити на сеанс, власникам абонементів на вході до зали потрібно показати електронний абонемент. Усі заброньовані квитки у TicketsBox будуть автоматично прикріплені до нього.● Кількість місць у кінозалі обмежена, тож просимо приходити на сеанси за 10 хв до початку. Якщо власник абонемента забронював квиток, але запізнився на сеанс, місце в залі НЕ гарантоване.● Абонементи підлягають поверненню лише до початку фестивалю.● Під час фестивалю власники абонементів зможуть отримати 10% знижку на каву та кавові напої у First Point (вул.Ярославська 14/20), 10% знижку на страви у кафе Афтернун (вул.Волоська, 18/17). А також 10% знижку на напої у барі Хвильовий (вул.Верхній Вал, 18).